Iepirkuma grozā 0 preces
0.00 EUR
Iepirkuma grozs
Apskatīt groza saturu

Barošanas krēsls Lionelo Cora Stone, pelēka/smilškrāsas

Barošanas krēsls Lionelo Cora Stone, pelēka/smilškrāsas
Cena121.90EUR
Ražotājs: Lionelo(Polija)
Skaits:
Uz doto brīdi prece nav pieejama.
BAROŠANAS KRĒSLS LIONELO CORA STONE, PELĒKA/SMILŠKRĀSAS
Cora ir universāls barošanas krēsls, kas ļauj mazulim ēst kopā ar vecākiem.

4 līmeņu augstuma regulēšana, 3 līmeņu atzveltnes regulēšana un kāju balsta regulēšana padara Cora par pilnībā universālu barošanas krēslu, kas pielāgojas katram mazajam lietotājam. Lai nodrošinātu komfortu pašiem mazākajiem, komplektā ir ieliktnis, kas izgatavots no 75 % augstas kvalitātes kokvilnas. Drošību garantē 5 punktu drošības jostas.

Iemācīties ēst ar traukiem nav viegls uzdevums. Cora ir aprīkots ar eko ādas polsterējumu ar atbilstošu pinumu,lai to būtu viegli uzturēt tīru. Salokāmo regulējamo paplāti var mazgāt parastā trauku mazgājamajā mašīnā.

Cora ir ļoti mobils krēsls, pateicoties grīdai draudzīgiem riteņiem. Iebūvētā bremze ļauj vecākiem "novietot" Cora izvēlētajā vietā. Krēslam ir arī rokturis salvetēm vai citiem noderīgiem piederumiem atzveltnes aizmugurējā pusē.

Pateicoties unikālajai sistēmai, Cora var ātri un ērti salocīt un izjaukt - krēsla sagatavošana maltītei aizņem tikai dažas sekundes, tāpat kā salocīšana pēc ēšanas. Cora uzglabāšana ir ļoti vienkārša, pateicoties Easy Stand funkcijai, kas salocītu bērnu krēsliņu notur vertikālā stāvoklī.
Jautāt par preci
Jūsu vārds:
Jūsu e-pasts:
Jautājums:
Nosūtīt jautājumu
29 254 335
informatīvais tālrunis
Darba d. 09:00-18:00,
Se. 09:00-15:00, Sv. brīvs
Jaunums
Akcija
Mēs iesakam

Interneta veikala izstrāde PRO IT Solutions