Iepirkuma grozā 0 preces
0.00 EUR
Iepirkuma grozs
Apskatīt groza saturu

Rotaļu stūre ar dažādām funkcijām 19054

Rotaļu stūre ar dažādām funkcijām 19054
Cena15.60EUR
Ražotājs: Ķīnā
Skaits:
Uz doto brīdi prece nav pieejama.
Rotaļlietai ir daudz elementu, ko bērns var pārvietot. Paneļa labajā pusē ir rokturis - ar to var ieslēgt un izslēgt rotaļlietu, kā arī regulēt skaļumu. Rotaļlietas centrā ir dzeltens stūres rats, kura izmēri ir pielāgoti bērnu rokām. Turpat ir divas pogas - zvana signāls ar sarkano gaismiņu, un muzikāla nots, kas piedāvā jautras melodijas krāsainā gaismas šova pavadījumā.

Zem stūres atrodas divi pedāļi- bremžu ekvivalents un gāzes pedālis. Stūres rata kreisajā pusē ir atslēga, kuru bērns var pagriezt. Pretējā pusē ir pārslēgšanas svira. Virs tā ir vāciņš, zem kurā ir poga - nospiežot, tā rada jautru burbuļu skaņu. Zem rotējošā spoguļa ir sudraba rokturis- tie ir virziena rādītāji! Tā pārvietošanās uz augšu vai uz leju ieslēgs gaismu, kā arī aktivizēs mirgojošam rādītājam raksturīgas skaņas. Trīs spuldzes, kas atrodas rotaļlietas augšējā daļā, pēc nospiešanas aktivizē pārtikas preču veikalam, mehāniķa darbnīcai un rotaļlaukumam raksturīgās skaņas. Katrs no šiem elementiem aktivizē dažādus specefektus - gaismu, skaņu vai delikāto vibrāciju.

Komplektā ir iekļautā zilganzaļa tālvadības pults, kas atrodas atslēgu ķēdē kopā ar oranžo pogu, kas tiek izmantots dzinēja iedarbināšanai. Pilotam ir piecas pogas ar attēliem - katra no tām slēpj interesantu skaņu: automašīnas atvēršana un aizvēršana, dzinēja iedarbināšana, signals un arī viena no 10 jautrām melodijām. Aktivizējot pogu, tai blakus iedegas sarkana gaismiņa.

Rotaļlietas elementu izmēri:
- panelis: 35,5 cm x 25,5 cm x 13,5 cm;
- stūres rats: 12,5 cm x 2 cm,
- atslēga: 5 cm x 6 cm,
- tālvadības pults: 10 cm x 7 cm.

Iepakojuma izmērs:
- 48 cm x 27,5 cm x 11 cm
Jautāt par preci
Jūsu vārds:
Jūsu e-pasts:
Jautājums:
Nosūtīt jautājumu
29 254 335
informatīvais tālrunis
Darba d. 09:00-18:00,
Se. 09:00-15:00, Sv. brīvs
Jaunums
Akcija
Mēs iesakam

Interneta veikala izstrāde PRO IT Solutions