Iepirkuma grozā 0 preces
0.00 EUR
Iepirkuma grozs
Apskatīt groza saturu

ziemas meiteņu jaka 23671/042

ziemas meiteņu jaka 23671/042
Cena133.55EUR 80.13EUR
Ražotājs: Lenne (Igaunija)
Izmērs:
Krāsa:
Skaits:
Pievienot grozam
Parka no ActivePlus auduma ar regulējamu vidukli

Vienkrāsains meiteņu ziemas parks ir vienkāršs, taču to padara īpašs tās vēsā apkakle un kapuce ar kažokādu apdari. Parka aizmugurē ir garāks un izgatavots no īpaši ūdensizturīga un elpojoša ActivePlus auduma, kas vienmēr nodrošina maksimālu komfortu. Auduma ūdensizturīgā virsma pasargā no vēja, lietus un sniega, nedeformējas un tiek galā ar regulāru mazgāšanu, saglabājot sākotnējās īpašības. Parka priekšpusē ir divas kabatas. Kapuce ir pilnībā noņemama ar spiedpogām.
Mūsu augsto tehnoloģiju Active+ audumam ir ūdensnecaurlaidīga membrāna, kas neļauj ūdenim iekļūt izstrādājumā. Tajā pašā laikā tai ir spēja iztvaikot sviedrus. ◆Ūdensizturība: ūdens stabs 10 000 mm ◆Elpošanas spēja: ūdens tvaiku caurlaidība 10 000 g/m²/24h ◆Vēja pretestība: gaisa caurlaidība 0 l/m²s ◆Ūdens un augsnes atgrūšana: DWR pārklājums (Durable Water Repellent)
ĪPAŠI SILTA ⁑⁑ izolācija ir labākā izvēle salniem laikapstākļiem. Elpojošs audums pasargā jūsu bērnu no svīšanas. Siltuma saglabāšanas spēja ir daudz lielāka nekā parastajā vate. Piedāvā valkātājiem komfortu un kustību brīvību -1..-30°C.
Regulējams viduklis labākai piegulēšanai. Lielisks veids, kā akcentēt vidukļa līniju vai padarīt lielāku izmēru labāku.
Cilpa atstarotāja piestiprināšanai.
Jautāt par preci
Jūsu vārds:
Jūsu e-pasts:
Jautājums:
Nosūtīt jautājumu
29 254 335
informatīvais tālrunis
Darba d. 09:00-18:00,
Se. 09:00-15:00, Sv. brīvs
Jaunums
Akcija
Mēs iesakam

Interneta veikala izstrāde PRO IT Solutions