Iepirkuma grozā 0 preces
0.00 EUR
Iepirkuma grozs
Apskatīt groza saturu

Pussezonas rudens-ziemas komplekts 23720 C/1290

Pussezonas rudens-ziemas komplekts 23720 C/1290
Cena137.00EUR 82.20EUR
Ražotājs: Lenne (Igaunija)
Izmērs:
Krāsa:
Skaits:
Pievienot grozam
Laikapstākļiem izturīgs demi-sezonas komplekts ir lieliski piemērots rudens-ziemas laikapstākļiem, kad āra temperatūra ir no +5 .. -10 grādiem!

Komplekts, kas izgatavots no laikapstākļiem izturīga auduma, ir lieliski piemērots valkāšanai jebkurā gadījumā ziemā. Valkājot jaku kopā ar viena un tā paša komplekta vēja un laikapstākļiem necaurlaidīgām biksēm, jūs iegūstat ideālu tērpu spēlēšanai brīvā dabā. Valkājot jaku kopā ar džinsiem vai elegantām ikdienas biksēm, jūs iegūsit jauku un ērtu ielas tērpu. Īpaši viegla ziemas vate uztur bērnam siltumu un piedāvā maksimālu pārvietošanās brīvību. Jakai ir divas rāvējslēdzēja kabatas, kurās bērns var paslēpt rokas no vēja vai izmantot tās nelielu cimdiņu pāri. Auduma ūdensizturīgā virsma pasargā no vēja un lietus, nedeformējas un iztur regulāru mazgāšanu, saglabājot sākotnējās īpašības. Droša spiedpogas pārsegs atdalās no izstrādājuma, ja tas iestrēgst.
Mūsu augsto tehnoloģiju Active+ audumam ir ūdensnecaurlaidīga membrāna, kas neļauj ūdenim iekļūt izstrādājumā. Tajā pašā laikā tai ir spēja iztvaikot sviedrus. ◆Ūdensizturība: ūdens stabs 10 000 mm ◆Elpošanas spēja: ūdens tvaiku caurlaidība 10 000 g/m²/24h ◆Vēja pretestība: gaisa caurlaidība 0 l/m²s ◆Ūdens un augsnes atgrūšana: DWR pārklājums (Durable Water Repellent)
Manšete ar mīkstu kažokādas oderi. Šī unikālā āra apģērba detaļa aizsargā jūsu bērnu maigo ādu no berzes pret stipru un izturīgu audumu. Izvēloties āra apģērbu, dodiet priekšroku šim neaizvietojamajam risinājumam.
Cilpa atstarotāja piestiprināšanai.
Jautāt par preci
Jūsu vārds:
Jūsu e-pasts:
Jautājums:
Nosūtīt jautājumu
29 254 335
informatīvais tālrunis
Darba d. 09:00-18:00,
Se. 09:00-15:00, Sv. brīvs
Jaunums
Akcija
Mēs iesakam

Interneta veikala izstrāde PRO IT Solutions